Jarní čas je ideální příležitostí načerpat novou energii z probouzející se přírody, dopřát "restart" svému tělu i mysli a více se věnovat zdravému životnímu stylu.

To vše si mohou dopřát i návštěvníci Resortu Valachy v beskydských Velkých Karlovicích. Jeho hotely – Spa hotel Lanterna a Wellness hotel Horal - připravily na období od 20. března do 30. dubna mimosezónní zvýhodnění „4 noci za cenu 3" a navíc s lekcemi jógy zdarma.

Lekce jógy vede indický lektor a masér Ziyad, pocházející z indické oblasti Kerala, která bývá označována jako kolébka ayurvédy.

Cena zvýhodněného jarního pobytu zahrnuje kromě jógy také snídani, večeři a neomezený vstup do relaxačního centra Wellness Horal s termálními bazény, saunovými rituály a bohatou nabídkou exotických masáží.

Ve Spa hotelu Lanterna se navíc hosté mohou těšit na snídaně, které v rámci bufé zahrnují i smoothie koktejly plné vitamínů a obohacené o superpotraviny. Za příplatek si mohou hosté v hotelové restauraci dopřát také nové šestichodové Jarní menu, které je celé bezlepkové.

Krásná příroda Beskyd svádí v tomto období, po zimní turistické sezóně, k procházkám v přírodě. V okolí je řada turistických tras různé délky a náročnosti s výhledy do krajiny. V jarní přírodě v okolí Velkých Karlovic bývá v tomto období možné také zahlédnout chráněné rostliny, například typický prstnatec májový a další vstavačovité orchideje. www.lanterna.cz

Jarní menu Spa hotelu Lanterna je plné energie - a celé bezlepkové.

Speciální gastro tipy na duben:

Degustační večer s vinařstvím Ilias

1.dubna 2017

Speciální gurmánský večer za účasti šéfkuchaře Spa hotelu Lanterna Pavla Václavíka a majitele vinařství Ilias Jiřího Iliase. V jejich společnosti a s osobním komentářem si mohou hosté vychutnat pokrmy nového jarního šestichodového menu restaurace Vyhlídka, které je celé snoubeno s víny vinařství Ilias.

Degustační večer Pavla a Jaroslava Sapíkových

8. dubna 2017

Zažijte neobvyklý degustační večer v režii šéfkuchaře Terasy U Zlaté studně Pavla Sapíka, který si speciálně pro tuto příležitost přizval do týmu svého otce, rovněž vyhlášeného šéfkuchaře Jaroslava Sapíka. Nenechejte si ujít souhru dvou předních českých kuchařských osobností. Pavel a Jaroslav Sapíkovi spolu připraví menu o 7 chodech ve stylu staročeské kuchyně.

Spa hotel Lanterna spolupracuje s Pavlem Sapíkem pravidelně, jeho večery bývají vyprodány.