Celých šest let si fanoušci Terezy Kerndlové museli počkat na nové album. A konečně, na jaře 2018, se dočkají! Zpěvačka neponechává nic náhodě a před natáčením nového klipu se rozhodla vylepšit svou tvář za pomoci laserového ošetření.

Přestože krásná zpěvačka Tereza Kerndlová právě ve studiu dokončuje nové album, našla si čas a zašla si na kliniku na laserové ošetření pleti.

Připravuje zbrusu nový klip a chce vypadat dokonale. „Při zpívání hodně používám mimiku, což má za následek, že se mi kolem očí a na čele začínají tvořit vrásky. Ráda bych se jich zbavila a zároveň předešla tomu, aby v budoucnu byly výraznější,“ prozrazuje zpěvačka. „Navíc mě trápí popraskané žilky, které musím neustále maskovat make-upem a tento laser mě jich dokáže zbavit. Na to se moc těším,“ dodává Tereza Kerndlová.

Zdroj: archiv

Jaké ošetření si půvabná zpěvačka dopřála? Unikátní omlazení pleti za pomoci nejmodernějšího laseru FOTONA Dynamis PRO. „Terezka řešila mimické vrásky kolem očí a na čele. Kromě toho se chtěla zbavit popraskaných žilek. Doporučila jsem ji neinvazivní ošetření laserem, který jako jediný z laserů dokáže pronikat nejhlouběji a stimulovat tvorbu kolagenu v hlubších vrstvách pokožky, kam běžné lasery ani neinvazivní přístroje nedosáhnou,“ prozrazuje dermatoložka a anti-agingová specialistka doktorka Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

A jak celý zákrok probíhal? „Prohřáli jsme pokožku tak, abychom stimulovali tvorbu kolagenu, a tím preventivně působily proti vzniku mimických vrásek,“ vysvětluje Tereza Gabryšová.

Měla Tereza Kerndlová nějaké obavy z ošetření? „Vůbec ne, na kliniku už chodím dlouho a vím, že jsou zde profesionálové. Chodím sem třeba i na vlasy, a vždy je to pro mě příjemný relax,“ říká s úsměvem zpěvačka.