Den dětí můžete s vašimi ratolestmi prožít opravdu netradičně. Vemte je na pražskou Bobovku a umožněte jim setkání s novodobou modlou českého internetu. Děti se s ním mohou vyfotit ve smileboxu, fotku si nechat podepsat a autogram si přidat do své sbírky. Den dětí na bobovce bude zkrátka ve volném stylu, tak, jak to má tento upovídaný mladík rád.

Vaše děti pravidelně sledují jeho videa, znají jeho soukromí, milují ho, je pro ně vzorem a teď se s ním mohou potkat osobně. A ještě si k tomu pořádně zajezdit. Slavný český youtuber Vidrail rozdá svoje autogramy 1. června od 15: 00 Na Bobové dráze Prosek.

Zábavným programem bude provázet oblíbený moderátor Ali z pořadu Aliho parťáci. „Vidrail patří mezi jedny z nejlepších youtuberů v Čechách, svědčí o tom i obrovský počet jeho fanouškovské základny, přes 250 tisíc, takže rozhodně přijďte a natočíme si s ním i společné video," zve malé návštěvníky moderátor Ali.

Zábavné odpoledne startuje již od 14:00, v 15:00 proběhne v tamní restauraci autogramiáda, celý program pak bude zakončen v 18:00.

„Kromě speciální hudební produkce jsme si pro malé návštěvníky připravili také akci 5 + 5 jízd zdarma," dodává k pozvánce provozní ředitel Bobové dráhy Prosek Michal Sadil.

Znáte ho?
Vidrail je již ostřílený YouTuber. Na svém hlavním kanálu začínal s herními videi, ale brzo přesedlal na různé vlogy, potrhlé challange a další vtipná videa, které dokážou zvednout náladu. Má rád formální oblečení a seriál Doctor Who. Spolupracoval s řadou hvězd české YT scény, mezi kterými má hodně přátel. Je laskavý, milý a jeho fanoušci ho zbožňují. Další stovka tisíc lidí navíc sleduje Vidrailovy příspěvky na Instagramu.

Přijďte si zajezdit
Bobová dráha s celoročním provozem byla otevřena 15. června 2003. Je dlouhá téměř 800 metrů, její celkové převýšení činí 50 metrů a boby na ní dosahují rychlosti téměř 60 km za hodinu. Zcela výjimečný je profil trati, který je tvořen hned dvěma 720stupňovými zatáčkami a řadou dalších zákrut (osmička, tzv. hup a další). Celá dráha odpovídá těm nejpřísnějším bezpečnostním standardům. Mohou na ní samostatně jezdit děti od 8 let, ti mladší se mohou svézt v jednom bobu s rodičem. Dráha je otevřena každý den od 10 do 22 hodin.

Více na www.bobovadraha.cz.

O co hrajeme?

Tři z vás získají vstupenku na 5 jízd na bobovce. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde