Ruku na srdce, kdo z nás by nechtěl něco ve svém životě změnit? Chceme dosáhnout svých cílů, ať už se jedná o dokončení školy, dosažení ideální váhy nebo skončení s nějakým protivným zlozvykem, ale ne vždy je to lehká cesta. Odhodlání se den po dni zmenšuje, až se naprosto rozplyne. Tenhle scénář zná většina z nás. Vezměte konečně otěže do svých rukou a dopřejte si restart.

Vyvarovat se dalšímu neúspěšnému pokusu vám pomůže již druhý díl úspěšného motivačního diáře profesionální koučky Lenky Černé s názvem RESTART 2016. Druhé vydání úspěšného motivačního diáře je praktickým návodem, jak dosáhnout osobního růstu, dostat do rovnováhy své emoce, ale také uspořádat si životní priority. Koučka a mentorka Lenka Černá, známá z pořadu internetové televize Stream.cz s názvem Restart života, bere možnost pomáhat lidem jako své životní poslání. Její snaha, aby každý mohl docílit svých předsevzetí, ji dovedla k sepsání již druhého přehledného plánovače s podtitulem „Motivační diář pro každý den".

Motivační diář RESTART 2016 je skvělým průvodcem životní cestou. Každý den může být inspirující a probouzet v nás touhu po tom udělat si ze života pohádku. Diář nabízí praktický návod, jak pracovat na svém psychickém i fyzickém zdraví. Každý týden se věnuje určitému tématu. Tyto témata do sebe zapadají jako puzzle a krůček 
po krůčku pomáhají čtenáři měnit svůj životní postoj.

Motivační diář RESTART 2016 vychází ve spolupráci s internetovou televizí Stream.cz. K dostání je ve vybraných knihkupectvích a na Alza.cz.

Nyní máte jedinečnou příležitost vyhrát Motivační diář Lenky Černé a změnit díky němu svůj život. Pět z vás získá Restart 2016. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. 

Soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami