Největší televizní noc Emmy se blíží a s ní i nervozita, očekávání a třpytivý lesk červeného koberce, rozvinutého pro ty nejpopulárnější celebrity a jejich úchvatné róby.

Tak jako filmy mají své Oscary, seriály a televizní filmy mají své ceny Emmy. Letošní 68. ročník už zveřejnil nominace, jména kandidátů jsou známá. Supertajné ale je, co si letos televizní hvězdy obléknou. To celebrity do poslední chvíle tají a jejich fanoušci jsou natěšeni na modely, jež pro hvězdy připravují ty nejslavnější návrháři z celého světa. Sledujte, co všechno odhalí show E! Živě z červeného koberce: Emmy 2016 v přímém přenosu exkluzivně na televizním kanálu E!  18. září od půlnoci, s reprízou následující den v 17:00 a 19:00 hodin.

Tým moderátorů E! Vám zprostředkuje jedinečný přehled, co se na červeném koberci bude dít, celou řadu rozhovorů, s největšími světovými celebritami, jejich vtipné komentáře i zábavná přeřeknutí. Díky E! kamerám rozmístěným po červeném koberci neuniknou fanouškům žádné překvapivé momenty, ani stylové a módní detaily.

K favoritům letošních cen patří například Kevin Spacey, Matthew Rhys, Keri Russel, Lena Headey nebo Julia Louis-Dreyfus. My si připomeňme vítěze a celebrity z loňského předávání…

Zábavná show plná nádherných i šokujících rób a doplňků však nekončí! Upřímné, vtipné i drsné komentáře na účet celebrit si můžete vychutnat v pořadu Módní policie, jejíž tým si rozhodně servítky nebere. Kdo bude vyhlášen nejzářivější hvězdou večera a kdo dostane nálepku za nejhorší výběr šatů? Sledujte 21. září ve 21:00 na E!

V České republice je kanál E! dostupný v nabídce O2 TV, Skylink, T-Mobile TV, Nej TV, Poda a Dragon Internet. Na Slovensku pak v nabídce Orange, Satro, Slovanet a Tes Media.

Více informací naleznete na Facebooku.

O co hrajeme?

Tři z vás získají Moët & Chandon. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami