Vyhrajte luxusní přírodní kosmetiku SPORTIQUE. Kosmetiku, která obsahuje to nejúčinnější z přírody – tradiční osvědčené receptury našich předků zkombinované s poznatky moderní vědy. Výrobky Sportique byly vyvinuty pro vrcholové sportovce a testovány v náročných podmínkách, aby osvědčily svou vhodnost a maximální funkčnost i ve výzvách každodenního života. Produkty jsou vytvořené z nejčistších zdrojů, bez nezdravých syntetických surovin. Vyznačují se pečlivě voleným a vyváženým složením obsahu, jakostí a čistotou.

Činorodý život klade na naši pokožku velké nároky. Dotek přírody, který kůži dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - tak jako životní styl, který firma vyznává. Protože naše kůže je největším orgánem našeho těla, je v pravém smyslu tím, co z nás lidé vidí jako první. Abychom se cítili „ve své kůži", abychom se v ní cítili krásní a zdraví, musíme jí poskytnout šetrnou sílu účinných přírodních látek zdokonalených člověkem pro maximálně blahodárný účinek. A pokud něco dokáže probudit pokožku a nechat ji vykvést do nejhezčí podoby, bude to přirozeně květová vůně. V tomto případě vůně, které se říká královna noci – krásná, tajemná a uklidňující vůně jasmínu. Zbavuje neklidu, uvolňuje napětí a úzkost. V aromaterapii je používána pro povzbuzení smyslů i coby afrodiziakum. Výrobky Sportique obsahují esenciální olej z jasmínu v té nejčistší formě. V balíčku, který můžete vyhrát, na vás čekají tyto přípravky vysoce funkční přírodní kosmetiky:

Přírodní deodorant – jasmín

Jasmínová vůně přírodního deodorantu bez škodlivé chemie vás udrží svěží. Pocení je přirozená záležitost, odvádí z těla toxické látky. Sportique Body deodorant šetrným způsobem zabraňuje vzniku tělesného pachu a mírní nadměrné pocení. Přirozenou cestou osvěžuje pokožku díky obsahu antibakteriálních esenciálních olejů. Vaši nejcitlivější pokožku navíc ošetřuje směs bylin a přírodní glycerin. Účinná deo přísada pohlcuje tělesný pach a poskytuje dlouhodobý pocit svěžesti. Deodorant nedráždí podpaží ani nešpiní oblečení. A co je důležité – neobsahuje škodlivý Hydroxylchlorid hlinitý, který se nachází ve většině deodorantů či antiperspirantů a který ucpává póry a zabraňuje tak přirozené očistě těla.

Tělové a obličejové mýdlo - jasmín

Jemné tělové mýdlo Sportique dodává každodenní péči a hygienu celému tělu. Blahodárný výtažek z mořských řas v kombinaci s aloe vera pokožku hydratují a zklidňují. Poskytují jí tak přírodní pohlazení, které si bezpochyby zaslouží. V souladu s filozofií firmy tělové mýdlo neobsahuje žádné dráždivé tenzidy, jako např. Laurethsulfát sodný (SLES). Na rozdíl od mnoha běžných tělových mýdel neobsahuje ani často škodlivé živočišné tuky nebo ropné produkty. Zvlhčující mýdlo uklidňuje svou jemností, ale je zároveň účinné a příjemně osvěžující. Protože neobsahuje žádné dráždivé detergenty, nenarušuje přirozené pH kožního filmu, pleť nevysušuje, zanechává ji svěží, čistou a vláčnou.

Bambucké máslo – jasmín

Bambucké máslo je vhodný prostředek pro pěstění kůže celého těla, protože prostupuje hluboko do pokožky, čímž zvyšuje její pružnost. Blahodárné účinky bambuckého másla (shea butter nebo též karité) jsou celosvětově známé a prokázané. Obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, kyselinu skořicovou (chrání proti UV záření), léčivé vosky, kariteny, rostlinné steroly a vitamíny. Má protizánětlivé účinky, zmírňuje revmatické bolesti, zklidňuje projevy ekzémů a lupénky, urychluje hojení oděrek i popraskané kůže a preventivně působí i proti vzniku strií. Bambucké máslo Sportique je klíčem k pokožce chráněné a vyživované, zářící a celistvé.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.