Baileys je dlouhodobě nejprodávanějším likérem na světě a jeho pití se vyznačuje určitou známkou dobrého vkusu a úrovně. Vychutnejte si nyní oblíbený likér z elegantní sklenice na vysoké nožce a přidejte vašemu rituálu s Baileys nádech luxusu.

Baileys - soutěžZdroj: StoryKrémový likér Baileys chutná nejlépe na ledu. Abyste si na Baileys Original pochutnali ještě více, servírujte ho ve speciálně navržené sklenici. Tulipánový tvar zaručí uchování lahodné smetanové chuti a zároveň nechá rozvinout čokoládové aroma s tóny exotické vanilky a jemné whiskey. Pro správné uchopení sklenice slouží vysoká nožka, která zabraňuje zahřívání likéru rukou. Proto Baileys vydrží vychlazené na ideální teplotu po celou dobu konzumace.


Originální smetanový likér Baileys vznikl v roce 1974 v Irsku a stal se prvním nápojem svého druhu na světě. Unikátní spojení chutí zaručují tradiční receptura a kvalitní suroviny, jako je pravá irská whiskey, čerstvá smetana, kakaové boby a vanilka z Madagaskaru. Díky vanilkovo-kakaovým tónům se Baileys dokonale snoubí i s intenzivní chutí kávy či je skvělou ingrediencí v koktejlech.


Baileys - soutěžZdroj: StoryPerfektní drink ve 3 krocích:

  1. Připravte si sklenici na vysoké nožce.
  2. Do sklenice vhoďte tři velké kostky ledu.
  3. Přelijte je 5cl Baileys Original Irish Cream.

Následně sklenicí jemně zakružte a vychutnejte si jedinečnou krémovost a smetanovou chuť likéru Baileys.

TIP – Drink dovedete k dokonalosti, pokud vše před podáváním perfektně protřepete v shakeru do jemné a hladké konzistence.

O co hrajeme?

Tři z vás získají luxusní sadu Baileys se skleničkou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách www.baileys.com.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.