Snad i ta nejpečlivější hospodyňka odkládá mytí oken, jak se jen dá. Jedná se totiž o fyzicky namáhavou práci, jež navíc zabírá spoustu drahocenného času, který byste jistě raději trávila s rodinou či přáteli. Vileda nyní přichází s vylepšeným vysavačem na okna Windomatic, který vám ušetří čas i záda. Díky jednoduché manipulaci a použití si ho zamiluje celá rodina.

Vileda Windomatic je elektrický vysavač na okna vybavený gumovou lištou. Stačí okno umýt čisticím prostředkem a potom ho vysušit přístrojem Windomatic. Tento pomocník odsaje všechnu špinavou vodu do integrované vodní nádržky, kterou lze snadno a pohodlně mýt v myčce na nádobí. Vám odpadne nekonečné leštění a zůstanou jen dokonale čistá okna. Navíc si nezašpiníte parapet ani podlahu. Díky flexibilní hlavici, která zajišťuje správný úhel mytí, snadno dosáhnete i do rohů a dolních záhybů oken. Speciální dvojitá gumová lišta přilne dokonale k povrchu a zajistí okna bez jediné kapky nebo šmouhy. Elektrický vysavač na okna od Viledy navíc můžete používat jak ve vertikální, tak i horizontální poloze, což práci mnohdy ulehčí.

soutěžZdroj: archiv výrobceWindomatic není určný jen k mytí oken, ale osvědčí se jako všestranný pomocník na každodenní úklid. Použít ho můžete také na zrcadla, sprchové kouty a jiné hladké povrchy. Vileda se snaží posouvat úklid neustále dál, aby se i ta nejnepříjemnější domácí práce stala hračkou. Svého vylepšení se tak dočkal i Windomatic. Nejen, že na jedno nabití vydrží v provozu až 40 min, což se rovná přibližně 120 m², ale pro jeho úplné nabití nyní postačí jen 4 hodiny.

O co hrajeme?

Tři z vás získají elektircký vysavač na okna Windomatic v hodnotě 999 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách www.vileda.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.