Pro všechny milovníky kávy Starbucks je neomylným příznakem nadcházejícího období Vánoc okamžik, kdy se v kavárnách objeví charakteristické červené kelímky. Letos půjde o zvláštní událost ještě z dalšího důvodu. Nové červené kelímky jsou ozdobeny vzory, které vytvořili samotní zákazníci po celém světě! Z více než 1 600 návrhů, které lidé do soutěže poslali, vybral Starbucks deset vzorů.

soutěžZdroj: archivJednou z drobných radostí, kterými si můžete udělat lepší den bez jakýchkoli výčitek, je chvíle relaxace s šálkem horké kávy.

Hýčkejte sebe i své blízké!

Pro nespočet zákazníků je příchod Gingerbread Latté a Toffee Nut Latté symbolem zahájení vánoční sezóny. Pokud tedy zbožňujete karamel, Toffee Nut Latte je rozhodně správná volba. Lahodné latte s karamelovou příchutí a šlehačkou je malým potěšením, které si prostě nelze odepřít.

Gingerbread Latte je pak volbou pro ty, kteří se již nemohou dočkat chuti a vůně vánočního cukroví. Perníkový sirup vám zprostředkuje ojedinělou sváteční náladu a nadýchaná šlehačka vás přiměje odložit na okamžik bez výčitek svědomí všechny urgentní záležitosti. Tak je to správně! Šťastní lidé nespěchají!

Kromě našich tradičních vánočních stálic představujem i dvě nové limitované horké čokolády: Fudge Hot Chocolate a White Christmas White Hot Chocolate Tyto plné a lahodné příchutě by měly skvěle doplnit vánoční atmosféru pro všechny zákazníky Starbucks.

Fudge Hot Chocolate

Jsou tady nějací opravdoví milovníci čokolády? Hot Fudge Chocolate je totiž přesně něco pro ně! Krémová mléčná čokoláda s karamelovou příchutí ozdobená karamelovou šlehačkou a zlatými čokoládovými spirálkami jistě splní jejich očekávání a navíc vyvolá sladké vzpomínky na dětství.

soutěž - kelímekZdroj: archiv

White Christmas Hot Chocolate

I když to vypadá, že nás čeká další zima bez sněhu, můžete si užít bílé Vánoce! White Christmas Hot Chocolate je novinkou v letošní nabídce Starbucks a jde o skutečnou bílou lahůdku! Krémová bílá horká čokoláda je kombinací chutí vánočního koření, šlehačky a třpytivého vánočního toppingu: nejen že vás zahřeje, ale zaručeně vám také osladí den.

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček kávy Starbucks a voucher na nákup v kavárnách Starbucks. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Nápovědu najdete na stránkách www.starbuckscoffee.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde.