Soutěže se značkou profesionální vlasové kosmetiky Matrix zná své vítězky. Tady jsou tři dámy, které si užívaly líčení, převlékání, focení a česání ve stylu pop-artu. Každá z nich navíc dostala balíček Matrix v hodnotě 3000 Kč. Podívejte se na jejich proměnu. 

Hvězda z komiksu

Jana (35)
Křehká a jemná blondýnka se nejprve proměnila v ostrou rockerku se sofistikovaným culíkem a vysoko vyčesanou ofinou, aby se během chvilky převtělila do americké komiksové hrdinky se sladkým lookem, který skvěle doplnila stylová obří mašle ve vlasech.

Jana (35)

American girl

Katka (26)
Do svých sítí nás vlákala v podání mořské panny jako vystřižené z disneyovky. Dlouhé prameny jí kadeřnice upravila krepovačkou a vytvořila dechberoucí objem. Druhý účes, typický pro šedesátky, symbolizují prameny zatočené v týle, vysoko vyčesaná přední partie a styling s jiskřivými barvami.

Katka (26)

Filmová star

Adéla (29)

Svých patnáct minut slávy si okatá dlouhovláska užila před objektivem jak s originálními korálkovými culíky a stylovou vlnou nad čelem, tak s bohatým výrazným drdolem na temeni, který osvěžily zářivé modré prameny a kanárkově žluté šaty.

Adéla (29)

Účesy vítězkám vytvořily vlasové stylistky MaTrix Eva Komínková z České republiky a Helena Bláhová ze Slovenska, které vyhrály v profesionální kadeřnické fotosoutěži.

Více informací se dozvíte na stránkách matrix.kafe.cz nebo v srpnovém vydání časopisu Glanc, který vychází 21. července 2015.