Voda je nezbytnou součástí celého našeho organismu, ne jinak je tomu i v případě největšího tělesného orgánu – kůže. I ona, pokud má dobře vypadat a správně fungovat, potřebuje pravidelné zásobení vodou. 

Výzkumy ukazují, že pleť žen po dvacátém pátém roce věku, již začíná trpět nedostatkem vody. A to bez ohledu na množství přijatých tekutin během dne a druh pleti ženy. S přibývajícími roky, se samozřejmě tento problém zvyšuje. Jak výzkumy ukazují, nejefektivnější způsob hydratace pleti, je hloubková hydratace.

Produktová řada ARTISTRY Hydra-V ™ využívá nejnovější zkušenosti v oblasti vědy a přináší produkty, které zajistí přirozený proces hloubkové hydratace pokožky. Byla inspirována objevem, který získal Nobelovu cenu. Jde o objev akvaporinů, tedy jakýchsi kanálků, nacházejících se uvnitř buněk. Tyto kanálky umožňují prostup vody přes buněčné membrány do hlubokého nitra pokožky, čímž se podílejí na celkové regulaci hydrataci pleti.

Řada ARTISTRY Hydra-V ™ svým složením umožní pleti získat potřebné živiny a navíc jí dodá i důležité minerální látky z růžové himalájské soli, které jsou tradičně vyhledávány pro své léčebné a nutriční vlastnosti.

ARTISTRY HYDRA-V™ Vyživující gel-krém: Univerzální hydratační přípravek, který je přínosný už po jednom použití a lze ho používat celoročně. Vhodný pro ženy všech typů pleti (včetně citlivé pleti), protože je stejně přínosný pro všechny – hydratovaná pleť, která je hebká a hladká na pohled i na dotyk. Cena: 1105 Kč


ARTISTRY HYDRA-V™ Osvěžující gel: Pleti dodá okamžitou hydrataci a chladivý, osvěžující pocit. Výsledkem je pleť hladká na pohled i na dotyk, přirozeně matná a svěží po celý den. Osvěžující gel je schopný pohlcovat nadbytečný maz a skvěle se hodí pro mastnou až smíšenou pleť, ale je možné ho použít i na citlivou pokožku. Cena: 1105 Kč

O CO HRAJEME?

Dva z vás získají balíček hydratační kosmetiky ARTISTRY HYDRA-V™ v celkové hodnotě 2 210 Kč. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Správnou odpověď naleznete na www.amway.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami. Pravidla soutěže najdete zde