Chcete, aby to vašim nohám v sandálkách slušelo i na sklonku léta? Pak byste se o ně měli opravdu dobře starat. A pozor – není to jen o tom, zda máte či nemáte nalakované nehty. Nohy nesou celou váhu našeho těla, a jsou tedy nejvíce zatíženou součástí kostry. Pečovat o ně se tedy skutečně vyplatí.

K tomu, aby byly vaše nohy krásné a zdravé, potřebujete ty správné kosmetické přípravky – unikátní řadu přípravků pro péči o nohy má ve svém portfoliu značka české přírodní kosmetiky TOPVET a vy máte nyní možnost vyhrát čtyři z těchto produktů.

fZdroj: Story

Základem péče o nohy a nezbytnou součástí každé pedikúry je odstranění staré kůže. Je nesmírně důležité udržovat pokožku chodidla a paty vláčnou a vyživenou. Popraskaná, suchá, pálivá či mokrá kůže nohou může být důvodem mnoha našich potíží, jako je bolest při chůzi nebo pocit vody v botách.
I když navštěvujete pravidelně pedikérský salón, neměli byste péči o nohy podceňovat ani doma.

fZdroj: Story

Tak, jako si mažeme tělo tělovým mlékem, je potřeba pečovat i o chodidla a paty. Ideální je používat pěnu na nohy, která výborně regeneruje zrohovatělou, rozpraskanou a poraněnou pokožku nohou. Pěna se po nanesení na kůži sama postupně vstřebá a během pár minut se úplně vsákne. Pěna na nohy TOPVET obsahuje vysoké procento Urea a Panthenolu, a tím pomáhá i k povrchové regeneraci poškozené kůže. S hodně ztvrdlou kůží pomůže také lanolinový balzám.

fZdroj: Story

V létě se nohy často potí, chodíme bosi na koupalištích či u rybníků a výjimkou tak nejsou ani nepříjemné plísně nebo mykózy. Pro takový případ byste měli mít v domácí lékárničce připravený TOPVET sprej na plísně s manukou a propolisem.

fZdroj: Story

Asi všechny ženy chtějí mít nohy nejenom zdravé, ale i krásné. A to znamená mít také hezké nehty. K tomu vám pomůže TOPVET Manuca Myconail nehtový regenerátor. Ten navíc využijete také k posílení a ozdravení nehtů na rukou.

www.topvet.cz

O co hrajeme?

Tři z vás získají balíček čtyř produktů TOPVET pro péči o nohy. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí. Odpověď najdete na www.topvet.cz.

Tato soutěž se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami