Moderní život klade na naši pokožku velké nároky. Dotek přírody, který kůži dodávají výrobky Sportique, je efektivní, nenásilný a šetrný - tak jako životní styl, který firma vyznává. Produkty jsou vytvořené z nejčistších zdrojů, bez nezdravých syntetických surovin. Při vývoji receptur spojuje Sportique znalosti našich předků s nejnovějšími poznatky moderní vědy, aby mohla nabízet funkční kosmetiku bez škodlivé chemie. V soutěži můžete vyhrát dárkovou sadu luxusní přírodní péče - arganový olej a arganové máslo.

Arganovému oleji se pro jeho vzácnost a plejádu pozitivních účinků přezdívá tekuté zlato. Roste pouze v omezené oblasti subsaharské Afriky chráněné UNESCO a je připravován tradičními ručními postupy. Arganové máslo i arganový olej jsou bohaté na tokoferoly, karoten, esenciální mastné kyseliny a vitamíny A, E, F. Tato unikátní kombinace chrání kůži před nepříznivými vlivy životního prostředí a brání působení volných radikálů a UV záření. Zároveň regeneruje, hydratuje a vyživuje. Díky čistě přírodnímu složení jsou olej i máslo vhodné také pro pokožku namáhanou, stárnoucí či jakkoli přecitlivělou. Prokazatelně fungují na strie, akné, poškozené nehty, pomáhají při popraskání či podráždění kůže.

Arganový olej je díky praktické roll-on kuličce snadno a hygienicky aplikovatelný. Skvěle se hodí k ošetření všech druhů vlasů. Navrací jim lesk a vitalitu, usnadňuje jejich úpravu a je ideální pro masáž vlasové pokožky. Lze jej použít jako vlasovou masku, vlasový styling pro lesk i kondicionér po umytí šamponem. Arganové máslo je vhodné na tělo, bojuje proti vráskám, prozařuje pleť, hydratuje ji a vyživuje. Arganové máslo i olej poskytují alternativu k celé řadě specializovaných syntetických přípravků - to vše bez škodlivých chemických toxinů a parabenů. Proti stárnutí pleti a jeho projevům. Pro pokožku vyživovanou, hydratovanou, pružnou a zářící.

O co hrajeme?

Tři z vás získají dárkové balíčky arganové péče, z nichž každý obsahuje Arganové máslo (75 ml) a Arganový olej roll-on (15 ml). Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu štěstí.

Soutež se řídí všeobecnými marketingovými podmínkami