Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Šťastný návrat!

Nejenže se k sobě vrátili, oni se o pár dnů později i vzali! Agáta Hanychová a Miroslav Dopita Story popsali, co je svedlo opět dohromady, jak vidí toto nové soužití jejich společné i nespolečné děti, a co si všichni přejí do roku 2024. Prozradili, kdo je doma vůdčí typ, kdo vládne pevnou rukou ve výchově, ale… Neřekli slovo o chystané svatbě! Ta spadla doslova z nebe. Více v rozhovoru Story…

Zářit ve společnosti…

…může každý a nejen během Silvestra. Společenské, výrazné šik oblečky se dají využít i v dalších svátečních dnech. A čím více se blýskají, tím lépe.

Láska (někam) zmizela

Romantický, a hlavně dlouholetý, vztah australských herců Hugha Jackmana a Deborry-Lee Furness je už minulostí. Pár se odhodlal k rozvodu po 27 letech! O třináct let starší producentka s manželem adoptovala dvě děti, a ty jsou údajně dál jejich společnou prioritou. Spekuluje se důvodu jejich rozchodu, ten možná vysvětlí Hughova nová kniha.

S.O.S. princezno!

Španělská následnice trůnu narovnává obraz rodu. Princezna je už plnoletá, a tak přísahla na ústavu, může tedy zastoupit na trůně svého otce. Co vše ji čeká? A čím mladá aristokratka nyní prochází?

Zima v rukavičkách

V chladných dnech volají po teplu především ruce. Řešení je snadné: rukavice! Dodají nejen teplo, ale i eleganci. Ty prstové i palčáky. Letos jsou "in" hlavně dlouhé.