Druhé Story nového roku!

  • Agáta Hanychová strávila Vánoce v rodinném kruhu a s dětmi, ovšem bez manžela, zato s celým zbytkem rodiny, a pustila se do vaření štědrovečerní večeře. I o silvestru se měla dobře, s kamarádkou Eliškou.

  • Mladá herečka a zpěvačka Anička Slováčková, dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka, je statečná dívka. Nejenže bojuje s rakovinou prsu, ale neváhá o této zákeřné nemoci hovořit veřejně, a tím chce pomoct ostatním lidem, aby se nebáli o nemoci mluvit.

  • Britská herečka Emily Blunt a její manžel John Krasinski tvoří harmonický pár, i když začátky jejich vztahu byly dost divoké. John se do Emily úplně zbláznil a nakonec ji uhnal. Už mají dvě dcerky, ale u dvou nehodlají zůstat, chtějí mít velkou rodinu.

  • Osmany Laffita, návrhář kubánského původu, který žije mnoho let v Česku, je odborníkem na ženskou krásu. Jeho šaty z mimořádných materiálů, které podtrhují přirozený půvab, oblékají mnohé celebrity u nás i v zahraničí.

  • Herec Chris Hemsworth, australský rodák, kterého známe především jako bájného Thora, je nejen superhrdina, ale také supertáta. Pro své tři potomky by udělal všechno, a nejen pro ně, i pro svoji rodnou Austrálii, která se potýká s ničivými požáry. Herec nyní přispěl částkou milion dolarů na její záchranu.