První Story nového roku!

  • První Story roku 2020 má na obálce našeho hokejového boha Jaromíra Jágra. Ačkoli už mu táhne na padesátku, Jágr doufá, že bude hrát do šedesáti. Koneckonců, proč ne, na ledě mu to stejně sluší nejvíc. Přestože jeho náručí prošla celá řada známých krásek, jeho ledová láska měla vždycky navrch a vypadá to, že jí bude opravdu věrný napořád
  • Uplynulý rok 2019 byl bohatý na společenské události. Zmapovali jsme pro vás, které celebrity do toho praštily, komu se narodilo dítě nebo koho na veřejnosti trapas neminul. 


    Na stránky Story se také vrací Agáta Prachařová, nyní zase Hanychová, a ve svém deníčku vás bude pravidelně informovat o slastech i strastech života matky samoživitelky v rubrice Crazy Mother. Máte se nač těšit!


    Ohlédli jsme se také za uplynulým rokem z hlediska trendů v módě, máme pro vás i novoroční soutěž o ceny a přehled kosmetických produktů, které vloni proslavily konkrétní hvězdy.


    Story oslovilo své oblíbené celebrity s projektem Letiště – deset z nich si vyzkoušelo osm pracovních pozic na pražském Letišti Václava Havla. A že jim to šlo od ruky! Například oblíbená moderátorka Lucie Borhyová byla jako letuška dokonalá a její moderátorský kolega Rey Koranteng byl od skutečného pilota k nerozeznání! Další, kdo si vyzkoušeli práci na letišti, byli herečka Yvetta Blanarovičová, herci Mirek Etzler, Martin Písařík, Petr Vondráček, Vítek Fiala, muzikantka Markéta Muzikářová nebo Lucie Vondráčková. Všechny zúčastněné tahle akce mimořádně bavila!


    A nakonec kultura. Vybrali jsme deset nejúspěšnějších filmů loňského roku, dalších deset českých, na které se můžete letos těšit, a stejný počet zahraničních, které uvidíte během nového roku 2020. Takže vykročme do něj pravou nohou a s optimismem.