Na co se můžete těšit v desátém čísle Story?

– Oblíbená seriálová herečka Eva Burešová dává nahlédnout do svého soukromí. Jak tato mladá maminka tráví karanténu a jestlipak jí už chybí práce? Svěřila se i se svou životní zkušeností, a to, že každý rozchod opravdu bolí…
 
– Nejen Hollywood je plný šlechticů! Podívejte se, které celebrity mají alepsoň kapku modré krve a královský rodokmen!
 
– Pohlední lidé se přitahují, mladičká modelka Barbora Podzimková a zpěvák skupiny Lake Malawi Albert Černý jsou toho důkazem. Jak tato hvězdná dvojice přežila společnou karanténu?
 
– Slavná zpěvačka Mariah Carey oslavila padesátku, ale jinak se vůbec nezměnila. Ani ve svém věku se nechce vzdát upnutých minišatů, obrovských výstřihů ani mladých zajíčků.
 
– Zpěvák Pavel Callta je po rozchodu s herečkou Sabinou Rojkovou sice sám, ale nesmutní. Radost mu totiž dělá desetiměsíční synovec, a tak zpěvák tráví volné dny na Moravě s rodinou.
 
– Smutně znuděný výraz, over oversize outfit a barevné vlasy, kdo je to? Přece nová superhvězda, držitelka pěti Grammy a idol teenagerů, osmnáctiletá Billie Eilish. S bratrem složila a nazpívala úvodní song k novému Bondovi stejného jména – No Time to Die.