Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

D+V: byli si souzeni!

Pětadvacet let jsou manželé v do dobrém i ve zlém. Patří k nejsledovanějším VIP párům, mají mimořádné peníze, skvělou kariéru, obří majetek… a tři děti. Přesto jsou smrtelní a zažívají stejné starosti, jako ostatní. Jaké? Kdy jim bylo nejhůř a nenáviděli se? Kdy byli maximálně šťastní? Jak se cítí dnes? David a Victoria Beckhamovi odpovídají na mnohé otevřeně.

Kraťasy z Bermud

Začínaly na ostrovech, jako vojenské kalhoty britské armády. Následnou cestou se prosmykly až do dámských šatníku, kde zakotvily natrvalo. Jen proměňují vzor, střih a hlavně pojetí. Kdo? Nesmrtelná bermudy.

Z herečky (dočasný?) kouč

Odskočila si od herectví ke vzdělávání. Vede semináře, které mají jejích účastníky ochránit před vyhořením. Sama si jím prošla, takže ví, o čem je řeč! Simona Babčáková v nové profesi využívá letité zkušenosti z divadla a má úspěch. Lidé ji berou jinak, než "tu z Comebacku" !

Pleť si musí medit

Jinými slovy, musí si užívat produktů, které "zavadily" o včelí med, kašičku i jed! Kosmetické výrobky, které je využívají dodávají pleti pružnost, jemnost, mládí a krásu. Co je víc?

Radost mezi bublinkami

Kde kvete a roste pravé šampaňské? Jak zraje a dospívá? Úžasné cestování i popíjení v kraji Champagne ve Francii je zážitek, který se nezapomíná. Jistou sílu má i tern vyčtený z bedekru, či jen vyslechnutý při vyprávění. Čtěte…

Být nad věcí je fajn

Ale není jednoduché se ten postoj hned naučit. Moderátorka Iveta Vítová tuhle lekci zvládla. A zvládá i nemístné otázky na svou výraznou štíhlost. Někdy je třeba totiž říct světu, dost!