Co nabízí nové číslo magazínu Story?

Zahrada jako osud…

  • Začínala jako televizní moderátorka, kterou se stala postupem času z nejisté dívky s malou sebedůvěrou.
  • Spolupráce s Přemyslem Podlahou a jeho Receptářem ji posunula dál… Vystudovala zahradní architekturu a pár let už nadšeně navrhuje zahrady, ve kterých se cítí jako doma. Jejich pohoda se Daně Makrlíkové odráží v duši. Miluje květiny, přírodu a volnost.   

Sexy sopranistka a mecenáška

  • Půvabná Lenka Graf vystudovala zpěv a bohemistiku, na ni ale nemá moc času. Zpívá po světě a věnuje se charitě! Obojí nadšeně a s chutí. Lenka žije se svým mužem a dětmi střídavě v Praze a na Floridě, ovšem nezapomíná ani na rodné Ústí nad Labem, kam se vrací. Ráda spolupracuje s velkými hudebníky a relaxuje sportem. Co je pro známou pěvkyni ještě typické? Co jí dělá radost? To sama prozrazuje v exkluzivním rozhovoru pro Story

In je být  "dívka v modrém"

  • Móda velí obléci se komplet do džínoviny – klasické, sportovní nebo elegantní, ovšem v současném střihu a pojetí. K té se přidá luxusní zlatý doplněk, šik boty na vyšším podpatku a bohyně stojí před zrcadlem. Není čas na ostych, obavy a rozpaky… tenhle trend je už v plném proudu. Tak nezaspěte!

Citlivka není ztracená…

  • Majitelky citlivé tváře nemají s krásou smůlu, naopak. Je pro ně totiž připravena (nejen na léto) řada přípravků, které jejich pleť potěší, zklidní a doslova pohladí. Kvalitní krémy, séra, vody, odličovadla… pro jejich pokožku, jichž se netřeba bát, představuje Story.

Stop turistice pro prince!

  • Herec Jan Čenský – představitel řady pohádkových princů a králů – si k narozeninám dopřál operaci kolene. Musí teď na čas zapomenout na oblíbené zdolávání ferrat, ale i obyčejných rakouských i českých kopců. Je v rekonvalescenci, může opatrně chodit se svým psem, což ale miluje. Nicméně už teď se těší na delší turistické výšlapy, které jsou jeho velké hobby.