Šťastné Story č. 11

– Pro známou muzikálovou zpěvačku Moniku Absolonovou je štěstí rodina, partner a jejich dva malí kluci. A taky zpěv. Ale i štěstí je    někdy příliš intenzivní, a tak se zpěvačka musí občas uchýlit do prádelny, kde se ještě ráda věnuje nenáviděnému žehlení.
 
– Story v nešťastné době hovoří o štěstí. Lilia Khousnoutdinova, partnerka miliardáře Karla Janečka, už několik let provádí výzkum      lidského štěstí. Jak jsme happy v Česku?
 
– Mistr cukrář Josef Maršálek měl už od dětství jasno – bude se věnovat pečení. Procestoval svět, až se nakonec vrátil domů, aby      propagoval staré dobré české dobroty. Ale poctivě vyrobené a z těch nejlepších surovn.
 
– Nejikoničtější lodičky na světě vymýšlí návrhář Manolo Blahnik, džentlmen každým coulem a jeden z nejlépe oblékaných pánů na      planetě. Každý pár jeho střevíčků je skoro šperk. Před třemi lety v Praze uvedl výstavu svých nej návrhů. Věděli jste, že jeho          tatínek byl Čech?
 
– Meryl Streep patří v současnosti k nejslavnějším hvězdám Hollywoodu, je držitelkou neuvěřitelného množství cen a tří Oscarů a        především – je vážně dobrá. Už více než čtyři desetiletí tahle hvězda září ve všech snímcích, ve kterých hraje. A ke své slávě            nepotřebuje skandály, rozvody ani sociální sítě. Naopak je už dvaačtyřicet let šťastně vdaná a má čtyři děti. A s jedním mužem!      Šťastná to žena…