Co nabízí nové číslo magazínu Story?

Je k sobě dost tvrdá

  • Herečka a zpěvačka Eva Burešová nesnáší polovičatost, sama vždy pracuje na 200 %. A tomu co dělá, musí plně věřit. Více než práci však ctí rodinu, za svého partnera a děti je vděčná. A s nimi šťastná. Jsou dar, nikoli samozřejmost… Více prozrazuje v exkluzivním rozhovoru pro Story.

Žije tady a teď!

  • Že není plánovací, ale spontánní typ o sobě tvrdí moderátor Karel Voříšek. Profesně je ale disciplinovaný, i když improvizaci zvládá také skvěle. Letošní rok je pro Karla rokem různých výročí, nad kterými mává rukou i se zamýšlí. Jaká to jsou? A bude je slavit? 

Krátká elegance…

  • Móda diktuje kraťasy. Ovšem pozor, elegantní, žádné trhanice! Základem je kvalitní materiál, a pak už může nastoupit nepřeberné množství barev a odstínů. A dlouhé nohy jsou záhy vykouzleny.

Texel ostrov tichých pláží

  • Výlet na jeden z ostrovů Severního moře je dobrodružstvím pro milovníky pasoucích se ovcí, klidu, procházek, historie… i mořských plodů. Nadšen bude také ten, kdo si potrpí na ovčí sýry, zajímavé podivíny a moře nechává ke koupání rybám.

Veselá aristokracie

  • Že se příslušníci anglického dvora neřídí na veřejnosti vždy striktně protokolem, to dokazují mnohé jejich fotografie. Mimochodem, docela milé snímky, které vládce o důstojnost, solidnost a vážnost rozhodně nepřipraví.