Co přináší nové číslo časopisu Story?

  • Herečka a zpěvačka Iva Pazderková v otevřeném rozhovoru mluví o své nemoci, touze po dítěti, boji proti rakovině prsu a AVON Pochodu i o svých pracovních plánech do budoucna. Story prozradila i to, že ani třetí svatbě by se nebránila.

  • Herečka Hana Vagnerová promluvila o tom, jak je pro ni důležitá podpora rodiny, co jí přineslo šťastné dětství na chalupě i o novém filmu Sněží!, kde hraje jednu z hlavních postav. Hana obdivuje křehkost, která přestala být u žen ceněnou vlastností.

  • Džínovina, látka, která změnila svět. Původně to byl pevný materiál, ze kterého se šily pracovní kalhoty pro dělníky v období zlaté horečky. Vyrábět kalhoty ze stanové látky začal jako první bavorský Němec Levi Strauss, který se přestěhoval do Ameriky a jeho nápad se stal absolutním fenoménem. Džínovina kraluje módnímu průmyslu už bezmála sto padesát let.

  • Blíží se období dovolených a cestování, a tak není od věci si připomenout, že cestovat se má pohodlně. Co si na sebe vzít do letadla, když je vám dvacet nebo čtyřicet a chcete vypadat trendy? Mrkněte se!

  • Tunisko se znovu stalo destinací, kam můžete směle beze strachu vyrazit. Tato krásná barevná země nabízí svým návštěvníkům vše, co si jen mohou přát – nádhernou přírodu, moře, architektonické památky i lahodné jídlo a laskavé lidi.

  • Americký svalovec, herec Jason Momoa, vypadá jako drsný válečník. Znáte ho jako nového Barbara Conana nebo Aquamana a naposledy Khala Droga ve Hře o trůny. Ve skutečnosti je to příjemný člověk vyznávající buddhismus a velký ekolog, který se zasazuje o záchranu oceánů.