Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Hvězdy a kartu? Tak trochu…

Vlídné horoskopy bere, s těmi, které nelze ovlivnit má trochu problém… a hvězdy? Jak které. Nicméně, období trápení herečce Mileně Steinmasslové už skončilo a byly to karty, kdo tohle předpověděl. Jak jí to pomohlo? A jak jí pomáhají její synové a psaní divadelních her?

Španělské botky, které netlačí!

Espadrilky mají španělský původ. Jsou to pohodlné boty, které jdou odedávna s módou. I teď jsou IN. Do dámského botníku patří a ženské noze padnou jako ulité.

Můj život na plátně

Dokument ze soukromého života lídra skupiny Olympic je už k vidění. Sám Petr Janda je z díla režisérky Olgy Špátové nadšen. Nic jí nezatajoval, vše otevřeně přiznal, otevřel všechny dveře… Ukázal jak trpí rodinou zoo, jak sportuje, hraje, co ho baví. A řekl daleko víc. Co? 

Odpočinek věc nutná

Člověk není stroj, potřebuje odpočinek, relaxaci a obnovení sil. Když jen a jen pracuje, zažíná mít nejen fyzické, ale i psychické trable. Naučit se odpočívat není jednoduché, ale jde to. A čím dříve to člověk umí, tím pro jeho pohodu lépe.

Poetika rušného Düsseldorfu

Kdo se domnívá, že tohle porýnsko-vestfálské město je průmyslová nuda, je na velkém omylu. Avantgardní architektura, bary v přístavu i v historické čtvrti Altstadt zaujmou stejně jako Marktplatz s renesanční radnicí. A hlavně je tu doma skvělé bílé víno. To si lze vychutnat v některé z řady místních restaurací. Kteréže to víno je? Víc prozradí článek v čísle 12.