Mezi známými českými zpěváky a někdejšími přáteli, Karlem Gottem a Milanem Drobným, se rozhořel spor. Drobný ve své knize tvrdí, že u Gottů doma docházelo k fyzickému násilí na Karlovi, Gott se prostřednictvím své manažerky tvrdě ohrazuje. Dojde jejich spor až k soudu?

  • Brad Pitt a Jennifer Aniston… Jak by se vám líbilo, kdyby se ti dva dali zase dohromady? Ona je sama, on je sám, a navíc Jenn pozvala Brada na oslavu svých padesátin. Skončí tahle přerušená love story happy endem?
  •  Říká se, že svět showbyznysu je plný přetvářky a falše. Najdou se ale i výjimky, i mezi celebritami existují přátelství na život a na smrt.
  •  Jeho písničky si zamilujete, jsou totiž trefné a vtipné. O kom je řeč? O youtuberovi, inženýrovi Janu Pokorném, zvaném Pokáč. Deset let se snažil prosadit a teď si užívá své popularity jednoho z našich nej písničkářů.
  •  Když se řekne Emilia Clarke, zasvěceným hned naskočí Daenerys Targaryen. Drobná Britka byla především divadelní herečkou, ale její role v kultovním seriálu Hra o trůny z ní udělala hvězdu první velikosti..