Dvojčíslo Story na stáncích společně s knihou fejetonů!

  • Brad Pitt a Jennifer Aniston byli kdysi Hollywoodem hýčkaný pár dvou mladých a krásných lidí. Pak přišla Bradovi do cesty nevyzpytatelná Angelina, a s romatickým manželstvím byl konec. Angelina si sice Brada připoutala houfem dětí, z toho třemi společnými, ale vztah se stejně po dvanácti letech rozpadl. Všichni, kdo fandili opuštěné Jennifer, teď si usilovně přejí, aby se k sobě s Bradem vrátili. Můžeme doufat v happy end?
  • Tereza Kerndlová s manželem jsou dobrodružný pár, často cestují a v době koronakrize spolu uvázli ve svém milovaném Španělsku. Naštěstí nemoci unikli a užili si dlouhé prázdniny u moře.
  • Zpěvačka Bára Basiková byla třikrát vdaná, ale všechna svá manželství považuje za povedená. Myslela si, že už zůstane sama, ale osud tomu chtěl jinak, a Bára už je zase zamilovaná. Jak se za koronakrize popasovala se svojí rolí domácí učitelky jedenáctiletého syna Theodora? 
  • Sympatická herečka Kristýna Frejová je děvče do nepohody, sportuje, miluje auta, lodě a nově se vrhla na otužování. Přitom je ale ráda za princeznu na podpatcích a s nalakovanými nehty…
  • Jak strávila nucené volno mladá maminka, tenistka Andrea Hlaváčková, jejíž manžel pochází z Itále? Jak tráví volno dva vrcholoví tenisté, když nemůžou trénovat?
  • Zpěvačka Jitka Zelenková vypadá pořád báječně, a to si kdysi svoji nádhernou kudrnatou hřívu narovnávala obyčejnou žehličkou. Letos slaví neuvěřitelné sedmdesátiny – a s přáteli bude slavit celé léto!