Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

VŠE SPLNĚNO, ALE JEDU DÁL…

Zpívá a tančí už šedesát let. Je úspěšná, oblíbená, nezdolná… neuvěřitelně nadaná pedantka. Kdo způsobil, že se Helena Vondráčková stala zpěvačkou? Jaký kamarád byl Karel Gott? Kde se potkala s Jiřím Kornem? To, a mnohem víc prozrazuje nezapomenutelná Šíleně smutná princezna.

MÍT POD ČEPICÍ…

Co tam mít? To je trochu otázka, ala zásadní je, aby tou čepicí byla: kšiltovka! Tu totiž opět diktuje móda jako zásadní kousek. Kostkovanou, jednobarevnou, džínovou… Kdo ji letos nemá, tak není.

MODERÁTORKA NA TENERIFE

Zuzana Belohorcová je z ostrova Tenerife nadšená, ale současně tu prožila velká zklamání. Bohužel, z Čechů a Slováků. Kdo a proč rodilé Slovence, která má na prvním místě rodinu, ublížil?  Dnes podnikatelka v realitách vysvětluje, co si nechá líbit, nad čím mávne rukou, ale kde ihned zasáhne!

KDYŽ VLÁDNOU NUDLE

Nudle v asijském podání (placaté i kulaté) jsou rychlé, chutné a spoluvytvářejí ojedinělá jídla. Ta, u kterých se pravidelně sbíhají strávníkům sliny.

VÍTEJTE VE LNU!

Lněné oblečení je ideální právě v době teplých dnů. Šaty, kalhoty, sukně i haleny ze lnu se pohodově nosí, chladí a sluší. A jsou šik!

KRÁL SE (SNAD) VYLÉČÍ

Vzdor nemoci je britský panovník v dobré náladě a stále ho neopouští humor. Alespoň na veřejnosti. Je tvrdě vychován k tomu, aby se nelitoval a byl především silným vládcem. To mu dala do vínku jeho matka královna Alžběta II.  Náročná, ale spravedlivá. Jak přiznáním své nemoci pomohl Karel III. své snaše, princezně Kate?