Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

SEPISOVAT PAMĚTI? NE!

Na to zdaleka nenastal čas, přiznává Simona Stašová. Herečka, která svou profesi miluje a dává jí veškerou energii. Exceluje v divadle, ale i filmu, a byť je v profesi jedničkou, neztrácí pokoru. Kdo Simoně vrací životní energii? Jak tvrdým kritikem je její matka Jiřina Bohdalová? A jaké bude hereččino léto? To prozrazuje v rozhovoru Story č. 14…

VYKOUZLÍ SEXY SILUETU…

…a sluší nejen samy ve vodě, ale i se sukýnkou, nebo kraťasy na večerní procházce po pláži. Kdo? Jednodílné plavky. O nich se nesní, ty musíte mít.

KVĚTÁK JE SVĚTÁK

Není nudný patron, dokáže se naladit i na tu světově nejproslulejší kuchyni. Žádný mozeček, či "jen" obalované růžičky, ale exceluje s parmezánem i exotickým kořením. Pár receptů je tu na zkoušku. Sezona květáku nastala…

LÉČIVÝ PES

Čtyřnohá, chlupatá Jindřiška pomáhá Aničce Slováčkové vykouzlit úsměv a zvládat léčbu rakoviny. Zpěvačka si psí kamarádku pořídila s nadšením a s nadšením spolu i fungují. "Chtěla jsem vždycky mít víc psí lásky doma," prozradila Anna a současně nastínila, jaké má pracovní i odpočinkové plány i jak jí je.

ZDOKONALENÍ JE TU

Stačí správně zvolit, zda pomůže mentor nebo kouč. Splnit si sen skrze sebezdokonalení není nic nereálného. Jak na to? S kým? Prozrazuje expert na seberozvoj a vysvětluje, co je prvním krokem, který je třeba udělat. Hlavně se nebát a věřit!

KRASAVEC SLY VYBOUŘEN (ZATÍM)

Až třetí manželka mírně zklidnila herce Sylvestra Stalloneho. Mladá modelka měla a má se svým mužem mimořádnou trpělivost, přesto podala žádost o rozvod. Stalo se tak po velkých oslavách pětadvaceti let společného života. Co bylo příčinou? V "italském" manželství zjevně nuda není.