Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Nastěhovali se do starého domu a jsou šťastní…

…o kus více než dřív. V čem se herečka a režisér neshodnou doma? Jak se Veronika Arichteva a Biser Arichtev podporují a nakolik mají stejný pohled na výchovu syna? A co jim způsobil podivný instagramový hejt? Otevřeně odpovídají bez obalu, ale s diplomacií.

Tunika léto miluje

Volný kousek oděvu, který funguje sám, či doplní kalhoty, sukni, kraťasy je ideální pro teplé dny. Dokáže nasměrovat výsledný efekt oděvu do sportovna, nebo elegantna. Jak, kdo chce.

Na své děti nedá dopustit! 

Muzikant a excelentní fotbalista klubu AMFORA Karel Vágner vdal dceru oblečen v super saku!  Vágner chválí svého nového zetě, ale i své děti, kudy chodí. A čas od času jim i rád poradí… když chtějí. Pro Story zavzpomínal na své kamarády Jiřího Sováka, Karla Gotta, Hanu Zagorovou a další. Byli profíci, a toho si on velmi váží.

Chleba je super!

Svačiny v době dovolených a prázdnin mají zásadní základ: chleba. Co zkusit sendvič s avokádem, halloumi sýrem a pečenou paprikou? Nebo přidat k chlebu korunovační kuře? Výsledek stojí za tu chvilku v kuchyni…

Harry Potter je tajnůstkář!

Svůj soukromý život si ex-kouzelník herec Daniel Radcliffe střeží. Stejně jako jeho manželka herečka Erine Darke. Možná proto málokdo ví, že už mají syna, žijí v ústraní a pro paparazzi jsou údajně nudní. Jak se ti dva a kde seznámili?

Užívá si věk a neodpočívá

Herečka Vilma Cibulková je nezmar: natáčí, dabuje, hraje, pomáhá… A to se k herectví dostala jako nepopsaný list s koštem a hadrem z kuchyně. Její spontánnost přijímací komisi odzbrojila. Časem se stala žádanou femme fatale, což jí ale vadí… Díky čemu si s nálepkou poradila, a co jí dělá největší radost?