Na co se můžete těšit v srpnovém Story?

  •  Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez zraje jako víno a je čím dál přitažlivější. To muži umějí ocenit stejně jako u alkoholu, takže se slavná kráska těší už na svoji čtvrtou svatbu! Doufejme, že jí manželství tentokrát opravdu vydrží!

  •  Lucie Vondráčková není žena, pro kterou by byla móda to nejdůležitější, přesto pro Story nafotila fashion story. Prozradila, že její módní ikonou byla vždy elegantní princezna Diana, sama je ale skromná a boty nosí do roztrhání a nejvíc místa v její skříni zabírají divadelní kostýmy.

  •  Modelka a moderátorka Iva Kubelková se může radovat – její starší dcera Natálka si už ve svých čtrnácti letech vyzkoušela módní molo. Ne náhodou jsou obě přirovnávány ke slavným kolegyním Cindy Crawford a její dceři Kaie Gerber.

  • Jestli tápete, kam se letos v létě podívat, nabízíme pár osvědčených tipů na místa, která musíte navštívit – nádherné orientální Maroko s jeho neskutečnou barevností, město měst New York, který tepe životem nonstop, nebo překrásný historický kamenný Dubrovník.

  • Karlovy Vary a festival jsou sice pryč, ale vzpomínky na ně zůstávají. Třeba americká hvězda Patricia Clarkson na ně jen tak nezapomene, ani se jí nechtělo domů. Přivezla několik zajímavých filmů a zase všem u nás ukázala, jak se má chovat skutečná celebrita.