Co nabízí nové číslo magazínu Story?

Přijela, zazářila… a nadchla!

Světová modelka je znovu zamilovaná, napsala knihu a v Čechách se bavila. Pavlína Pořízková přijela do domoviny nejen pokřtít svou  knihu, ale také ukázat novému partnerovi zemi, kde se narodila. Modelka se nebojí stáří a řeší ho s humorem, s grácií. A… možná tu koupí malý zámeček. Víc prozradila Story česká rodačka s americkým občanstvím v exkluzivním rozhovoru. 

Cesta kolem světa u grilu

Čas grilovaček venku trvá stejně, jako čas aktivního cestování za místními specialitami. Že se ty dvě aktivity dají příjemně spojit? No ano, stačí u svého grilu na zahradě začít na ohni připravovat originální pochoutky z Francie, Belgie, Řecka, Itálie… A může to být klidně bez letenky, hektiky a s kapkou vína.

Opravdový chlap, pro Olgu záchrana

Česká královna aerobiku Olga Šípková si prožila drsné chvíle vyhoření, neradosti ze života. To se změnilo, když poznala Milana Studničku, také sportovce, a hlavně vyrovnaného muže, který ji změnil pohled na žití. Teď fungují spolu a tvoří dvojicí, která se doplňuje a pomáhá z trampot jiným.

Sexy odvážné ramínko

Žhavé léto velí žhavé modely. Pro tuto sezonu je absolutní nutností top na jedno rameno. Ten se hodí na tenis, stejně jako na večeři, nebo do divadla, či na venkovní promenádní koncert. Rozdíl je jen v barvě, provedení a materiálu nezbytného kousku. Odvahu a pevná ramena!

Arnold, snaživý svalovec…

Co musel udělat rakouský kluk, aby se dostal do Ameriky, a tam zazářil u filmu? Kdo mu na cestě pomohl, a co škodilo? Co mu dala politika? Má Arnold Schwarzenegger smysl pro humor, a jak dnes "válčí" se Stallonem? Na vše odpoví nové číslo Story.