Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Snaží se být opět šťastná

Herečka Sandra Bullock přišla loni o milovaného muže. Opouštěl ji zvolna a ona mu v jeho nemoci stála po boku až do konce. Teď se snaží splnit slib a opět se zamilovat. Nejde to rychle, ale nová láska by mohla být na obzoru. Oblíbené tmavovlasé hvězdě s tím pomáhají přátelé.

Jak krotit slunce?

Slunce je pomocník, lékař i zabiják… Čím se chránit před jeho paprsky? Jaké a kdy používat krémy? A stačí se jimi namazat jednou denně? Na podobné otázky odpovídá renomovaná dermatoložka a současně napravuje některé zažité mýty.

Slaměná taška je sexy!

Letní kabelka z přírodnin je opět na scéně. A kdo ji nemá není plně "in". Dávno už nejde o obyčejný kousek! Má řadu nových provedení a hlavně zdobných prvků. Stačí trochu hledat…

Žádné vražedné diety, dámy…

Z modelky se stala studovanou nutriční specialistkou, která radí řadě slavných a mocných. Rodačka z Pardubic nezavrhuje ani sladké, jen dává jeho příjmu řád. Co vše doporučuje Gabriela Peacock, prozradí velký rozhovor v novém čísle Story.

Čochtan po věží

Letní scéna pod Žižkovskou věží se týká i Josefa Dvořáka, který zde vystupuje v roli nesmrtelného vodníka Čochtana. Ačkoli si herec myslí, že v létě by měli komedianti hlavně odpočívat, tady dělá sám výjimku. Představení v Mahlerových sadech miluje.

Hříšný tanec na sladko

To je spojení čokolády a ostružin. Jejich odlišné chutě dokáží vykouzlit nebezpečně dobré dezerty, a když se přidá ještě šlehačka je poutavý koncert v plném proudu a… Nelze ho jen tak obejít!