Co nabízí nové číslo magazínu Story?  

  • Zahraniční celebrity jako skupina U2 nebo Green Day a teď už i popová královna Madonna vyjadřují své znepokojení nad problémem držení zbraní ve Spojených státech. V posledních letech narůstá množství násilných útoků, při nichž umírají lidé. Pomohou slavní změnit svět k lepšímu?
  • Jedna z nejznámějších českých moderátorek a ikona televize Nova Lucie Borhyová přiznala nového přítele i to, že už by se svatbě ani třetímu dítěti nebránila. Lucie má také svoji charitativní nadaci LuckyBe, kde prodává krásné náramky z polodrahokamů. Můžete ho mít!
  • Hollywoodský herecký pár Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones by mohl být mnoha lidem vzorem v tom, jak vzít na manželství vážně slib, že se podrží v dobrém i ve zlém. Oni to dokázali! Letos v létě spolu jezdili po Evropě, a navštívili dokonce i Slovensko.
  • Mnohé celebrity se dnes předhánějí v tom, kdo bude mít svoji značku oblečení, bot nebo kosmetiky. Tím posledně jmenovaným se snaží prosadit dvě originální hvězdy, zpěvačky Lady Gaga a Rita Ora. Vyzkoušíte jejich originální kousky?
  • Na pražské Kampě v Sovových mlýnech probíhá do října výstava fotografií jednoho z nejslavnějších fotografů všech dob, německo-australského fotografa Helmuta Newtona. Proslavil se snímky v módních magazínech, jako jsou Vogue nebo Elle, a úplně změnil pohled na módní fotografii. Nebál se nahoty a jeho neotřelé snímky bodují po celém světě. Nutno vidět!