Co nabízí nové číslo magazínu Story?

PŘÁTELSTVÍ S VELKÝM "P"

Jeden je druhému nejen kamarádem, ale i oporou, pomocníkem, rádcem… Tak to spolu mají zpěváci Markéta Konvičková a Jan Bendig. Ona mu pomohla finančně, on jí podpořil v léčbě, navíc spolu zpívají. Co takové souhře říkají jejich protějšky? Čtete ve Story.

VÝSOSTI, VAŠ TALÍŘ!

Letitá kuchyně na dvoře královny Alžběty II. pootevřela dveře… Zdejší kuchaři opatrně prozrazují, jak se vaří a peče pro aristokraty. Jaké jídelní lístky preferovala poslední panovnice, co jí rád Karel III. i jaký je u šlechtického stolu zasedací pořádek.

KDYŽ KABELKA, TAK KABELA… 

Naprosto  "in" je mít kabelku, do které se vejde všechno, co její majitelka potřebuje. To znamená si pořídit exkluzivní a terendy kabelu: velkou, kvalitní a krásnou. Když je i značková, jen dobře.

UŽ JSEM TO ZASE JÁ

Dostala zásnubní prsten a nabídku k sňatku! Známá česká DJka Andrea Pomeje si prošla peklem, měla psychické problémy, přestala být sama sebou… V exkluzivním rozhovoru přiznává, že se i léčila, ale nyní už se jí blízká na lepší časy! 

INTIMNÍ PARTIE 

… vždy zdravé, opečované a vonné! Kouzlo každé ženy. O to se postarají i pomocníci v podobně gelů, emulzí či krémů. Stačí je vyzkoušet a koupit.