Na co se můžete těšit v prvním zářijovém čísle magazínu Story?

  • Hvězda z obálky, zpěvačka Anna Slováčková, je statečná a inspirativní dívka. Ačkoli bojuje s rakovinou prsu, optimismus ani úsměv na rtech ji neopouštějí a ani v práci nepolevuje a připravuje nové cédéčko.
  • Dvaašedesátiletý americký herec Alec Baldwin je otcem už pěti dětí, ale pořád nemá dost. Se svojí první manželkou, slavnou kráskou Kim Basinger, má dceru Ireland, se svojí druhou ženou Hilariou má tři chlapce a holčičku. A právě té by se ženou chtěli pořídit ještě sestřičku. 
  • Muzikant a herec Ondřej Gregor Brzobohatý střídá herectví s hudbou, ale ta ho láká víc. Teď chystá muzikál a pomáhá mladším kolegům s kariérou. Učit hudbu však nechce, protože dle vlastních slov na učitelování nemá trpělivost.
  • Další muzikant, David Kraus, původně kluk z Letné a velký letenský patriot, po výpravě do Tibetu přesídlil na venkov a snaží se žít klidný život v souladu s přírodou. Chová kachny a slepice, má velkého psa a zdánlivý nelad na zahrádce, to jsou ale úkryty pro divoká zvířata, která David rád pozoruje. 
  • Americká filmová legenda a držitel dvou sošek Americké filmové akademie, slavný Robert De Niro, už nehraje jen akční hrdiny, jakým byl jeho Zuřící býk. Hraje i v komediích, a jednu takovou, Děda, postrach rodiny, můžeme teď vidět v našich kinech.