Co nabízí nové číslo magazínu Story?  

  • Afroameričanka Serena Williams je podle odborníků nejlepší tenistka všech dob. A nejen to, dnes je i šťastná manželka a maminka malé Ciary. V poslední době se ale věnuje i módě. Navrhla šaty, které padnou ženám všech tvarů a velikostí.
  • Úspěšná zpěvačka Dara Rolins má povahu bojovnice. Přes problémy se přenáší s optimismem a negativní věci nechává daleko za sebou. Kromě uspokojení z práce jí radost dělá dcera Laura. Který odvážný a statečný muž uloví tuhle nezkrotnou krásku?
  • Miley Cyrus a Liam Hemsworth oznámili po sedmi měsících konec manželství, ale málokoho to překvapilo. Tahle divoká dvojice už deset let prožívá vztah jako na horské dráze, plný vášně, zvratů, rozchodů i sladkých návratů. Právě proto jim rozvod po pár měsících manželství moc nevěříme.
  • Čerstvá maminka malého Sanela a manželka rappera Rytmuse, moderátorka Jasmina Alagič, vypadala báječně hned po porodu. Jaké vychytávky používá, aby byla krásná za všech okolností?
  • Tajemné a bájné Řecko si můžete na podzim užít i bez davů turistů. Navštivte klidné, prázdné pláže a prohlédněte si v pohodě překrásné památky v této kolébce naší kultury. Podzimní dovolená v Řecku, to je to pravé.
  • Americká herečka Shannen Doherty, známá u nás především ze seriálu Beverly Hills 90210, bývala potížistka a rebelka, holdovala alkoholu a vyvolávala konflikty. Poté, co onemocněla rakovinou prsu, přehodnotila svůj vztah k životu. Nyní účinkuje v již zmíněném seriálu, který má po devatenácti letech pokračování.