Co nabízí nové číslo magazínu Story?

Krása musí být i v duši

Soutěž Miss není jen věcí fyzicky krásných dívek! Účastnice musejí být inteligentní, vtipné, spontánní, umět cizí jazyky… a být zajímavé. Prostě "víceúčelové"! To připouští šéfka soutěže (čerstvě vnadná) Taťána Makarenko, ale i letošní vítězka Justýna Zedníková. Co říkají dál? Čtěte Story.

Nevyhraju, ale pár bodů dostanu…

… tak vidí svou účast v dalším ročníku StarDance herec David Prachař. Muž vytížený rolemi v divadle, filmu, televizi připouští, že si texty zatím pamatuje, fyzické síly na ně má, takže hraje naplno. Ale nezříká se ani pomoci doma.

Kabelka to je kabela!

In je letos pro ženy kabelka, kam se jim vejde celý svět. Tedy kabela! Ona taška musí být kožená, dokonale střižená a ideálně značková!

Muži s bujnou kštící

Ve chvíli, kdy muže opouštějí vlasy, není nutné nahodit účes a la Buce Willis či policejní eso Kojak! Je ještě jiná cesta, a tou je transplantace vlasových folikul. Pozor, není to žádný zženštilý zásah, ale dnes už běžná akce.

Hoďte maso na gril

Grilování venku na zahradě s přáteli, s radostí i dobrými ingrediencemi, to je záruka chutné a příjemné večeře. Nebo oběda! Zkuste naše recepty.