Časopis Story slaví krásných 30 let na mediální scéně! Za to děkuje svým zakladatelům, šéfům, vydavatelům, autorům…  především však čtenářům. Tak všem: dál hodně dobrých story ve Story.

Může za to Halina!

Zakladatelka a první šéfredaktorka časopisu Story Halina Pawlowská prozrazuje, jak to všechno začalo. Kdo a proč jí dal důvěru? Jaký časopis se snažila vytvořit? Co zjišťovala na večírcích? Současně připomenula, že na kontě má i další tištěné časopisy a vůbec ji nejsou fuk!

Já jsem já a žiju si po svém…

…říká mimo jiné Vendula Pizingerová. Také hovoří o tom, co aktuálně řeší její nadace Kapka Naděje a v které oblasti zdravotnictví nyní kupodivu výrazně pomáhá. A ještě přiznala, jaké dovolené má ráda, a které absolvuje právě letos.

Sexy taštička proti zlodějům

Dříve spíše sportovní váček, dnes nutný módní doplněk: crossbody kabelka! Nošena křížem přes tělo chrání před případnými nenechavci drobnůstky, které do ní uložila majitelka a navíc může být skvělým šperkem i do společnosti. Vyrábí se totiž i elegantní zlatá, nebo stříbrná. Takže? Tu musíte mít!

Hollywoodský úsměv

Krásné bílé zuby nejsou nedostižná věc! Stačí dobré zubní pasty, kvalitní kartáčky, pár bělících pásků a trocha disciplíny. Pak už se stačí jen usmívat.

Modely, které nestárnou

Že se šaty, které nosily hvězdy před třiceti lety dnes nedají vzít ani na dvorek, natož do společnosti? Omyl! Stačí se podívat na pár kousků ze skříní modelek či hereček. I dnes by v nich sklízely obdiv. Kvalita totiž neumírá…

Moderátorka v sítích

Stále usměvavá Lucie Borhyová odkrývá své moderátorské začátky, přátelství s Reyem Korantengem a také nahlas přemýšlí o sociálních sítích, do kterých se jemně "zapletla". Mimochodem, víte, kolikrát už byla titulní tváří Story?