Co nabízí nové číslo magazínu Story?  

  • Zpěvačka Marta Jandová, dcera slavného Petra Jandy z Olympiku, je šťastná máma prvňáčka Marušky a moderátorka vlastního pořadu v televizi Prima. Podaří se jí ochránit dceru před negativní stránkou virtuálních médií, se kterými sama nemá ty nejlepší zkušenosti?

  • Známe je z obálek lesklých časopisů, kde vypadají vždycky naprosto dokonale. Na jejich imagi ale pracují celé týmy vizážistů. Jejich blízcí a možná i sousedé je ale znají i jinak. Podívejte se, které hvězdy se neváhaly podělit se svými fanoušky o fotku bez make-upu.

  • Dvě české topmodelky, Denisa Dvořáková a Michaela Kociánová, které se už léta pohybují na zahraničních molech a předvádějí kolekce světových návrhářů, se podělily o své zkušenosti se světem modelingu. Jak snášejí samotu v cizích zemích, daleko od domova?

  • Krásná Rachel Weisz, manželka Daniela Craiga, představitele agenta 007 Jamese Bonda, je velkou fanynkou superpotravin. I díky nim na svůj věk vůbec nevypadá, a dokonce v téměř padesáti letech porodila před rokem dceru. Superfood milují i další celebrity, jako Gwyneth Paltrow, Jessica Alba, Kim Kardashian a další. Podlehnete jim i vy?

  • Zendaya, jméno, které rezonuje. V jazyce shona znamená vzdávat díky. Mladá představitelka hlavní hrdinky v sérii HBO Euforie, která bývala dětskou hvězdou ze stáje Disney Channel, se v létě stala novou tváří značky Lancome.

  • Vydejte se karavanem do ráje. Naše šéfredaktorka Jana sbalila děti, manžela a psa a vyrazila v domě na kolečkách na pouť dlouhou 4000 kilometrů. Stálo to ale za to!!!