Co nabízí nové číslo magazínu Story?

Až teď sebe odměňuju

Herečka Zlata Adamovská je z podstaty houževnatý dříč. Díky tomu je v branži žádaná a dobrá. Aby se učily, tlačila i své děti, vydržely, a ona je dnes za to obdivuje. Ovšem vnuky rozmazluje… Pozor, jen mírně!

Slzy a emoce naživo

Nový dokumentární pořad Ztracená rodina, který moderuje Tereza Pergnerová a Mirek Vaňura, je souborem osudů a především emocí, které projeví účinkující bez příprav, přímo před kamerou. Ti totiž (chtíc i nechtíc) zjišťují netušené pravdy o své rodině…

Jen tak se blýsknout!

V čase babího léta jsou naprosto dokonalým doplňkem barevné šperky s jasnými kameny a in designem. Naprosto žádoucí je kombinace takových náramků, prstenů, ale i náhrdelníků. Základem je kvalita a dokonalé zpracování. Každá může v září zářit!

Jóga pro tvář 

Udržet svaly ve tváři pevné, pružné a eliminovat nejen vrásky, pomáhá obličejová jóga. Několik šikovných protažení, cviků, pohlazení, ale i ksichtíků dokáže divy bez skalpelu. Je třeba cvičit pravidelně a obličej si hýčkat. Jak? Čtěte ve Story č. 19.

Sladký život…

…třeba s úžasnými dorty a jen chvilku? Ovšem ty za snahu stojí! Stačí naznačit, že se zdobí speciálním lehkým krémem a kandovanými lístky růží. A samozřejmě skvěle chutnají.

Na výlet s Barborou

Do zajímavých zákoutí Litomyšle, na Orlík, ale i na další místa v Česku (i ve světě!)  láká herečka, modelka a moderátorka  Barbora Mottlová. Sama je nadšená výletnice, řadu míst zná a dokáže pro ně zaujmout i okolí. Schválně…