Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Rok Meghan nastal!

Známá dvojice "aristokratických" uprchlíků – princ Harry a vévodkyně Meghan - neměla příliš zdařilý rok. Alespoň podle některých médií a kuloárních informací z okolí páru. Manželé proto pro letošek pracují na nové image. Hlavně Meghan Markle. Kam hodlá zamířit? Zpět k filmu, nebo do politiky?  A jsou na místě obavy?

Sexy i doma

Domácí oblečení nejsou vytahané tepláky a staré triko! Outfit na doma znamená sice pohodu, ale i eleganci, kvalitu a sexy střihy. Pozor, výběr je velký! Schválně…

Napsala knihu a… má roli

Herečka Jana Bernášková je šikovná. Nejenže umí hrát, ona umí i psát. A podle její knihy vytvořil Janin manžel scénář a své ženě v něm dal hlavní roli. Kdo scénář schválil? Jaké bylo natáčení? A kdo na sto procent snímek – Jak přežít svého muže – režíroval? Odpovědi přináší nové číslo Story!

Spi dobře, sni sladce

Mnoho žen a mužů po čtyřicítce trápí špatné spaní. Co s tím? Rozhodně se s takovou "radostí" nesmířit. Cest k dobrému spánku je řada. Stačí si přečíst pár rad a nechat se směrovat odborníky: k bylinkám, sportu, lékařům… Bez obav, vůbec to nebolí. Dobrou.

Sezona svetrů trvá…

Zachumlat se do měkkého, hřejivého svetru, jaká může být lepší představa ve chvíli, kdy teploměr venku padá pod nulu. A takových svetrů velí letošní módní trendy hned několik typů. Všechny ve stylu kardigan! Který vám bude slušet nejvíc?