Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Moje máma, Janžurka!

Dokument o své matce herečce Ivě Janžurové natočila Theodora Remundová. Jak je s obsahem snímku nazvaného lakonicky – Janžurka, česká komediální star spokojená? Co vše na ni dcera "narafičila", co zjistila? A nechala se matka vést? Na to odpovídají obě umělkyně v dvojrozhovoru a prozrazují ještě víc…

Nesmrtelná košile

Na první pohled fádní obleček. Ve skutečnosti skvělý až sexy kousek, který má jasné místo v každém (nejen) ženském šatníku. Hedvábný, lněný, z bavlny, flanelu… Bez košile, není móda!

Narozeniny? Nic pro mě…

Herec, zpěvák a autor muzikálů, který v minulosti zářil ve filmu Vítr v kapse, neslaví narozeniny. Ač měl Sagvan Tofi nedávno ty šedesáté, názor nezměnil. Mnohem nadšeněji připravuje další muzikálovou lahůdku a těší se na reakce diváků. A víte, jak dlouho už zná Michala Davida?

Když vládne zelenina

V grilovačkách začala zelenina poslední dobou zastiňovat nejrůznější masa. A teď je navíc její čas. V čem má převahu? V lehkosti, zdravosti. A je-li dobře připravená, okořeněná a má správné "kolegy" stává se neodolatelnou.

Krásné a bujné vlasy na dosah

Mít lesklé a husté vlasy, vlasy, které září není nedostižitelné. Jen je třeba dodržovat pár dobrých rad, jak o ně pečovat, čím jim prospět, a co naopak z "vlasového jídelníčku" vyškrtnout.

Bardotka je (dál) kočka

Sexsymbol 60. let dostihla devadesátka, ale její nositelka, slavná B. B. si s věkem hlavu neláme. Možná ale není známo, že idol mužů, Brigitte Bardot našla pohodu až po boku čtvrtého manžela a mateřství se jí vymklo z rukou. Kdy vůbec tato Francouzska vyměnila herectví za ochranu zvířat?