Co nabízí nové číslo magazínu Story?  

  •  Českem, a nejen jím, hýbe smutná událost – zemřela největší česká celebrita, zpěvák Karel Gott. Ve svých osmdesáti letech podlehl agresivnímu typu leukemie, když se předtím vyléčil z rakoviny a vypadalo to, že nad nemocí zvítězil. Karek Gott byl gentleman, laskavý člověk a bojovník. Až do konce života s nemocí zápasil a ani svůj zpěv nevzdával. Jako poslední nazpíval se svojí třináctiletou dcerou Charlotte Ellou dojemný duet Srdce nehasnou, kterým se v podstatě rozloučil. 

  • Zpěvačka Monika Absolonová je krásným příkladem toho, že čekání na štěstí se vyplatí. Svoji osudovou lásku, hokejistu Tomáše Hornu, potkala až před čtyřicítkou a stihla mu porodit dva chlapečky, Tadeáše a Matouše. Rodinné štěstí jí přináší radost, ale s chutí si odskočí i do práce, která ji maximálně naplňuje. 

  • Co mají společného mladinká modelka Kaia Gerber, modelka Lila Grace Moss Hack, modelka a herečka Lily-Rose Depp nebo herečka Maya Hawk? Jsou dcerami slavných matek a neváhaly jít v jejich šlépějích. Podívejte se, ve které slavné rodině nepadlo jablko daleko do stromu.

  • Oblíbená herečka Lucie Zedníčková a její krásná dcera Amelie Pokorná, kterou diváci znají ze seriálu televize Prima Krejzovi, poskytly Story exkluzivní dvojrozhovor, ve kterém poodhalují svůj vztah matky a dcery. Zkrátka nepřišel ani Mikuláš, starší bratr Amelie, který je zapáleným jazzovým hudebníkem. 

  • Naše nová módní redaktorka Markéta rozehrála na stránkách Story symfonii na téma zvířecí potisky. Tato módní vlna se pravidelně vrací a nyní najdete tento zajímavý vzor na všech kouscích oblečení, na které si vzpomenete. Krásné jsou především na kabátech, ale i hypermoderní boty zvané koně vypadají se zvířecím potiskem naprosto skvostně. Pořiďte si aspoň jeden takový kousek!

  • Je mladý, urostlý, vzdělaný, sympatický a mimořádně sexy. Britský herec James Norton, kterého známe z oblíbeného seriálu Grantchester, Šťastné údolí a nyní září v nové sérii v České televizi McMafie, zabojuje o novou a prestižní roli Jamese Bonda.