Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

LÁSKA MÁ VÁŽNĚ SÍLU

Martin a Martina Preissovi společně v manželství překonali řadu problémů. I těch hodně složitých! Ve rozhovoru prozrazují, jak náročné to bylo, a co jim pomohlo. Také připouštějí, že jejich synové - t.č. v pubertě – jsou pro ně někdy tvrdším oříškem. A zda oba herci spolu hrají? A jestli potřebují samotu? To vše v novém čísle Story!

TENISKY NEJEN NA TENIS

Kdo nemá tenisky, nežije. I tak lze definovat módní prvek, který patří do každého botníku. Tenisky se totiž dávno nenosí jen na sport, ale i k sukni či šatům do práce. Jsou to botky s elegancí a "měkkým" srdcem.

PLNÝ DŮM VOJTKŮ

Když se sejdou u herců Petry a Romana Vojtkových všechny děti, které k oběma manželům patří, je dům plný! Roman ty chaotické chvíle miluje! A Petra? Ani ta se před rodinou nemá chuť schovávat, užívá si ji. Jak romanticky oslavují výročí svého manželství? Že by karnevalem…

JE NORSKÝ PRINC SPRATEK ČI OBĚŤ?

Syn norské korunní princezny Mette-Marit má trable! Nejenže je Marius Borg Holby obviněn z ublížení na zdraví (pod vlivem návykových látek), ale nyní porušil i zákaz přiblížení se k dívce, jíž měl ublížit… Omluvil se s tím, že má psychické problémy a vše ho mrzí. Je to ale upřímná omluva a dělá se svým problémem něco? A jak reagují na chování své aristokracie běžní Norové?

KOŘENÍ JAKO KOUZELNÍK

I zdánlivě nudný či nenápadný pokrm dokáže špetka koření přetvořit v božskou (peprnější) manu! Stačí odvaha a trocha kulinářské zručnosti.