Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Tréninky plné smíchu 

Třináctá řada soutěže StarDance odstartovala… Jednu z nových tanečních dvojic tvoří herečka Jana Paulová a tanečník Robin Ondráček. Ti dva si padli do noty a přiznávají, že jejich tréninky jsou dřina plná smíchu, který posiluje břišní svaly. Jak Robin komentuje Janiny snahy o sexy výraz? Co jim říkají jejich rodiny? A kam to chce tahle dvojka dotáhnout? Nejen toto odhaluje exkluzivní rozhovor!

Pochoutky na Halloween

Den plný strašení a strašidel se odráží i na talíři! Děsivé, ale současné chutné potvůrky lze připravit rychle a snadno. Co si dát jako občerstvení malé sladké mumie anebo raději vykulené oči s olivou?

Boty jen napůl?

Omyl, polobotky jsou boty každým coulem! Napřed okouzlily muže, posléze je nazouvaly i ženy. Dnes bez těchto stálic nemůže fungovat žádný šik botník. Co téhle obuvi velí letošní sezóna?

Vlasům stres nesluší

Zář okouzlující kštice může pohasnout díky stresu i nedostatečné péči. Náprava je možná, ale není záhodno s ní otálet. Co dopřát vlasům, co vlasové pokožce? Nabízí se pár triků, něco přípravků a hlavně rad odborníka.

Idol žen na parketu

Herec Filip Blažek má trému z přímých přenosů a chce být v tanci zcela dokonalý! I proto dře. Jeho taneční partnerka Adriana Mašková ho chválí a věří, že spolu StarDance zvládnou. Je připravena i na kritiku poroty, zároveň s úsměvem míní: "Porotci na náš tanec něco holt říct musí…"

Hudba balzám pro duši

Specifické tóny a vibrace dokáží zmírnit napěti, ulevit duší a odplavit stres. Tato metoda umí odstranit i emocionální bloky a navodit člověku vnitřní pohodu. Někomu lahodí zvuky indiánské flétny, jinému andělské zvonění… výraznou sílu má i lidský hlas. Mnohdy ten vlastní. Kurz zvukové terapie je významným relaxem. Zkuste ho.