Co přináší nové číslo časopisu Story?

  • Kreativní a pohledná dvojice, zpěvák a herec Richard Krajčo a režisérka, herečka a spisovatelka Karin Babinská, se v titulním rozhovoru ohlížejí za sedmi lety společného života plného dětí, smíchu, zvířat, ale také práce. Naštěstí si ti dva zachovali dětskou duši a vše zvládají s humorem a nadhledem.
  • Zpěvačka a herečka Světlana Nálepková letos oslavila šedesátiny. Do důchodu se tato aktivní Amazonka chystá až po stovce, ale jízdu na koních už raději vyměnila za klidnější jógu a meditaci. S partnerem oslavila deset let vztahu, ale o svatbě už nechce ani slyšet.
  • Režisérka Olga Malířová Špátová točila celý poslední rok jeho života film o fenomenálním českém zpěvákovi Karlu Gottovi. S velkou pokorou a obdivem k mistrovi trávila s jeho rodinou spoustu času a stala se téměř členem rodiny. V Gottovi tak pro film objevila nejen slavného zpěváka, ale odhalila i jeho chlapeckou tvář.
  • Zpěvačka Marta Verner Jandová se v mládí trápila kvůli své postavě a dnes doufá, že totéž nečeká i její dceru Marušku. Z té už se klube další kreativní člen slavné rodiny…
  • Hvězda dánské kinematografie, herec a bývalý tanečník Mads Mikkelsen, kterého znáte třeba z filmů Hon nebo Casino Royale, nově hraje ve snímku, s příznačným názvem Chlast. Udržovat si neustále hladinku alkoholu pomáhá hlavním hrdinům překonat krizi středního věku i profesní vyhoření. Těšte se, až se zase otevřou kina!