Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

JE ZAMILOVANÁ A SOCIÁLNÍM SÍTÍM MNOHĚ TAJÍ

Zpěvačka Monika Bagárová má novu lásku, ale společné chvíle už světu moc neukazuje. Oběma tohle vyhovuje. Proč? Prozrazuje Monika v rozhovoru, kde také přiznává, že nadšeně pracuje i s dcerkou, obdivuje svou sestru a partnerství na dálku jí teď… Více v novém časopise Story.

MALÝ OVOCNÝ SEN

Mixovat hrušky a jablka dovoleno. A to při tvorbě excelentních sladkých dezertů. Jednoduché koláče nebo taštičky s podzimním ovocem nadchnou malé i velké, k snídani i po obědě. Pročtěte si naše recepty.

TROCHU O SEBE KŘÍSLI

Na jevišti se sešli dva Zachové, otec Roman a syn Prokop. Oba herci popisují, jaké bylo společně zkoušet komedii Láska z mládí, a jak dopadlo první představení. Prokop vysvětlil, nakolik je otec akceptovatelný režisér, a Roman vystřihnul synovi poklonu. A řekli na sebe ještě spoustu zajímavostí. Třeba po čem kdo z nich touží.

PARKA, KRÁLOVNA PODZIMU!

Bunda s dlouhou minulostí a stále módním střihem se vrací. Jedničkou je v barvě khaki, ale ten, kdo si vyjde ve žluté nebo té s potiskem, bude taky IN. Parka je praktická, šik a… nutná!

MASKY PRO KRÁSU

Mít obličejík jako princezna z pohádky, modelka z titulní stránky? Proč ne! Cestou k jeho dokonalosti jsou hlavně účinné masky. Ty denní i noční. Důležitá je správná aplikace a jasný cíl: hydratovaná, zpevněná pokožka beze skvrn a zdravě odpočatý výraz. Zkuste to.