Co nabízí první lisotpadové číslo Story?  

  • Velká Británie už se třetí rok chystá na svůj velký rozvod, odchod z Evropsklé unie. Přestože nový ministerský předseda Boris Johnson sliboval, že když k němu nedojde k 31. říjnu 2019, bude se válet ve škarpě mrtvý, nakonec s odložením brexitu na leden 2020 živý a zdravý souhlasil. Jak odcházení Velké Británie dopadne a jaký bude mít dopad na královskou pokladnu?

  •  Které české celebrity budou brexitem postiženy? Kdo se bude muset vrátit domů a kdo bude moci například studovat v Anglii v klidu dál?

  •  Herec Ondřej Rychlý a jeho partnerka Tereza Krippnerová mají vztah, který jim lze jen závidět. Rozumějí si ve všem, vycházejí si vstříc, dokonce spolu i plánují pracovat a k tomu rovným dílem vychovávají synka Tobiáše. Nezní to nádherně? Držíme palce, ať jim taková láska vydrží!

  • Módní redaktorka Markéta Škaldová přichystala manuál, který vám odhalí tajemství kostkovaných látek. Nevěřili byste, kolik druhů a typů jich existuje. A už máte něco kostkovaného ve svém šatníku? Letos budete bez kostek úplně out!

  • Jak zabojovat s akné pomocí tradiční čínské medicíny, co je to konvičkování, léčebná metoda z Indie, a čím pomůže vašemu zdraví? A jak se vyléčíte z panické ataky? Ve Story a jeho rubrikách Zdraví a Psychologie se dozvíte víc.

  • Americká kráska Liv Tyler už je sice matkou tří dětí a je jí přes čtyřicet, všichni si ji ale pamatujeme jako nádhernou dívku ve snímku Svůdná krása nebo neméně krásnou Arwen v třídílné sáze Pán prstenů. Přesto si Liv o sobě myslí, že není dokonalá, což je dáno i tím, že stále válčí se sojí váhou, v tom je Hollywood neúprosný… Máme pro ni pochopení.