Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Je silná a už nebrečí

Nadělila si úžasný koncert a pak… Druhá ataka rakoviny byla pro Annu Julii Slováčkovou rána. Vybrečela se, nechala si ostříhat vlasy a pustila se s nemocí do boje. A už má i plány na další aktivity, až bude zdravá. V to věří, ale teď musí odpočívat. V rozhovoru pro Story prozrazuje zpěvačka otevřeně mnohem víc.

Veličenstvo sýr: z Kypru

Chutná nejen ten z grilu, na talíři umí kouzla třeba pečený i syrový strouhaný. Polotvrdý sýr halloumi se vyrábí z ovčího, kozího i kravského mléka. Má vysoký obsah bílkovin, nízký obsah sacharidů a Češi ho milují. Dva nové recepty pro sýromilce jsou i v novém čísle.  

Já a můj muž? Jsme jako dvě odlišná auta!

…říká Lilia Khousnoutdinova, která se chystá na osvětové "porodní" rallye v Africe. Pojede jako navigátorka řidičky a zpěvačky Olgy Lounové.

Je navigátorkou i svému muži Karlu Janečkovi? V životě údajně ano, ale za volantem nikoli. Každý z nich má jiný jezdecký styl. Aby spolu mohli fungovat v harmonii, transparentně a laskavě komunikují.

Podzimní vybarvení

Žádné hadříky v usedlé hnědé, černé nebo šedé, letošní podzim chce jasné barvy: žlutou, červenou, fialovou… Konec nenápadnosti, móda vás žádá výrazné a zářící. Tak se bez obav vybarvěte!

Přítel odešel navždy…

Seriálový Chandler opustil své herecké kolegy. Herec Matthew Perry nastartoval hvězdnou kariéru, ale od počátku mu na ní byli průvodci alkohol a opiáty. Pokoušel se je několikrát setřást, dlouho vítězili, a když se zdálo, že vyhrál Matthew, nastala změna. Jak se cítil před kamerou? Co ho ničilo, a která žena mu učarovala?