Co nabízí první prosincové číslo Story?  

  • Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková neprožívá zrovna růžové období. Po rozvodu se známým hokejistou Tomášem Plekancem jí sice bulvární média stále hledají nějaké partnery, ale skutečnost je někde jinde. Lucie exkluzivně prozradila Story, jak to má s muži dnes a ještě spoustu dalšího, co její fanoušky bude jistě zajímat!

  • Supermatka Tamara Klusová toho stíhá opravdu hodně. Nejenže se stará o tři malé děti, podporuje svého slavného manžela, zpěváka Tomáše Kluse, a ještě stíhá být aktivní v dobročinnosti a podporuje charitu. Jak to křehká Tami zvládá?

  • Manželé Hana a Karel Heřmánkovi jsou i po třicetiletém soužití hezký pár, mají se rádi, Divadlo Bez zábradlí jim funguje a jejich velká rodina se stále rozrůstá. A když je toho na oba už opravdu moc, tak utečou do světa, kde odpočívají. Třeba do Afriky.

  • Americký módní návrhář Jeremy Scott je kontroverzní postava módního světa. Někteří ho milují, další nesnáší, ale jeho originální kreace nikdo nepřehlédne. A celebrity si cení toho, že díky jeho outfitům jsou na červeném koberci opravdu vidět!

  • Slavná britská oscarová herečka Emma Thompson, kterou známe především z kostýmních dramat, jako je třeba snímek Rozum a cit podle Jane Austen, je zároveň významnou scenáristkou. Letos o Vánocích uvidíme nový film Last Christmas, ke kterému také napsala scénář a dokonce si v něm i zahrála.