Nové Story ve vaší oblíbené trafice!

Nezdolná Marie R.

Stále vyprodává sály a koncertuje, i když už méně. O to je vzácnější. Zpěvačka Marie Rottrová je se svými fanoušky dál v kontaktu, a to i přes Instagram, který ji baví. Ač nedávno oslavila dvaaosmdesátku je v kondici, ráda vaří, cestuje, chodí na procházky… A teď se připravuje na vánoční vystoupení, údajně budou báječná.

Bez kabátu? Nikdy!

Dokonalý kabát je v šatníku nutností. Ten z kvalitní látky, se skvělým střihem a perfektní barvou je nadčasově nesmrtelný. Budete v něm sexy i několik sezon. Je čas si ho vybrat… A nezapomeňte ani na správnou pokrývku hlavy.

Brouky jíst nebudu…

…říká v rozhovoru šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. A dodává, že není ani příznivcem omáček, ale dobré sladké si dá rád! Do sladkého se nyní ve svých podnicích "pustil" víc, a to s italským cukrářem. Prozradil také, že čte rád kuchařky, ale v restauracích už nevaří. A o čem je poslední kuchařská kniha, kterou sám napsal?

Krásná tvář do zimy

I nejněžnějšímu obličejíku dává chladné počasí zabrat. Co zaručeně pomůže udržet pleť jemnou, hydratovanou, zdravou? Maska! Nikoli okouzlující benátská, ale ta s kolagenem, růžovým jílem, kyselinou hyaluronovou, avokádovým olejem… a různými dalšími pomocníky. Zvolte tu, která vám bude nejvíce vyhovovat a třeba i vonět.

Cesty za podzimními pochoutkami

Chcete vědět, co si v čase podzimu a zimy nadšeně vaří Francouzi, Portugalci nebo Italové? Bez jakého jídla si neumí chladné dny představit Polák či Holanďan? Zalistujte v novém Story a cestovatelka i gurmánka na slovo vzatá, vám nabídne zajímavý jídelníček i příběhy.

Prostě Pretty Women

Čím okouzluje muže herečka Julia Roberts? Kterému utekla od oltáře? Co prohlašuje o svých dětech? A hlavně, jak se stala hvězdou, se zářivým úsměvem? Na všechno tu najdete odpovědi i ještě něco navíc.